Christiaan van Nispen

 

Home

Wie is Van Nispen?

Waar staat Van Nispen voor?

De huidige raadsperiode

In de pers

Contact

Links

Voor de pers

Agenda

Nieuws




Welkom op mijn website

Mijn naam is Christiaan van Nispen en ik heb deze website opgezet als ondersteuning voor mijn campagne om via voorkeursstemmen tijdens de Gemeenteraadsverkiezingen in de Gemeente De Bilt op 3 maart 2010 in de Raad herkozen te worden.

Momenteel bekleed ik een van de zes zetels die de VVD in de Biltse Gemeenteraad heeft. Voor de komende verkiezingen sta ik voor de partij op de 9e plaats op de kieslijst en ik ben daarmee niet rechtstreeks verkiesbaar.

De VVD heeft een uitstekend verkiezingsprogramma dat ik volledig onderschrijf. En na één termijn in de Raad wil ik graag mijn werk daar kunnen voortzetten. Om dat te kunnen doen, heb ik voorkeursstemmen nodig veel voorkeursstemmen. Ik wil graag samen met de huidige VVD-raadsleden ons gezamenlijke werk kunnen voortzetten. Er staat momenteel een aantal belangrijke projecten op stapel binnen de gemeente die wij samen moeten oppakken.

Een stem op mij is natuurlijk ook een stem op de VVD.

Binnen de huidige fractie richt ik mij met name op economische zaken en ruimtelijke ordening. Ondernemers zijn voor onze gemeenschap van essentieel belang. Vandaar dat ze de steun verdienen die ze toekomt!

Veel plezier met het bekijken van deze informatieve site. Ik zal deze zo vaak mogelijk bijwerken. Voor de meest actuele informatie kunt u mij ook op Twitter volgen.

 

Ontwerp, uitvoering site en foto's
(tenzij anders vermeld): Anoushka Moes,
de Kunstkoningin